Free Career Consultation Oil and Gas

 

Untuk dapatkan slot sesi Career Oil and Gas Consultation, sila isi form dan pilih tarikh yang disediakan ** Hanya 1 kali sahaja booking per person dibenarkan.

 

Terma dan Syarat Free Consultation (SILA BACA DAHULU SEBELUM ISI FORM)

Selepas anda dah book, anda akan dihubungi oleh salah seorang Career Consultant Oil and Gas Master yang telah bantu ramai untuk dapat kerja Oil and Gas samada daripada student, fresh grad mahupun yang sudah bertahun-tahun bekerja. Jadi inilah peluang anda untuk tanya beliau macam-macam soalan tentang macamana nak dapat kerja Oil and Gas.

 

Namun, perlu diberi peringatan, apabila anda sudah book session tersebut pastikan tarikh anda pilih itu anda memang betul-betul free. Sekiranya anda tidak pasti, jangan pilih tarikh tu. Pilih tarikh yang anda yakin free sahaja. Elakkan Pilih Tarikh Public Holiday kerana Consultant tidak ada.

 

Sekiranya tidak dapat dihubungi, slot anda terlepas dan perlu tunggu turn sekali lagi. Jadi make sure tepati janji dan maklum terlebih awal sekiranya ada perubahan.

 

Sila pegang pen dan kertas nota siap-siap sebelum bermula sesi consultation.

 

**Dilarang juga anda book beberapa kali session kerana perlu beri ruang pada yang lain. Jika career consultant lihat borang aplikasi anda tidak diisi dengan baik, mereka berhak untuk cancel booking anda.**

 

Sekiranya semua sudah jelas, anda boleh proceed isi form dengan Klik Di Bawah

ISI FORM FREE CONSULTATION  РSESI OGOS DA PENUH

ISI FORM FREE CONSULTATION BULAN SEPTEMBER 

August 13, 2019

0 responses on "Free Career Consultation Oil and Gas"

Leave a Message

OGM Academy © oilandgasmaster.com
X